Havenstraat 6 - 3861VX Nijkerk
Tel.: 06-53196913
Bel ons!
contact
Hoveniersbedrijf Harald Kwint

Hoveniersbedrijf Harald Kwint: professionele zorg van uw tuin

Hoveniersbedrijf Harald Kwint is hét adres voor alles op het gebied van tuinen. Van sierbestrating tot aan vijvers: wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Wij kunnen daarbij niet alleen de perfecte tuin voor u aanleggen, ook vanaf het begin uw tuin voor u ontwerpen, geheel naar wens.

Hoveniersbedrijf Harald Kwint staat als hoogwaardige tuinarchitect én hovenier voor u klaar. Wij doen er natuurlijk alles aan om uw tuindromen werkelijkheid te laten worden. Van een trendy, moderne tuin tot een klassieke tuininrichting: u bent verzekerd van een tuin geheel volgens uw wensen. Of het nu om nieuwbouw of juist renovatie gaat, u kunt ons bedrijf inschakelen om de voortuin of achtertuin geheel te laten aanleggen. Maak een afspraak om onze modeltuinen te bekijken of doe inspiratie op bij de Tuinen van Appeltern.

Verzekerd van de beste service

Hoveniersbedrijf Harald Kwint staat bekend om de goede service. Niet alleen komen wij na realisatie nog regelmatig langs om te kijken hoe de tuin erbij staat, wij bieden u ook garantie. Zo bieden wij onder andere een jaar lang garantie op beplanting en verzakking.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Adres                Contact  
Hoveniersbedrijf Harald Kwint   Tel: 085-8882944
Havenstraat 6   Mail: info@haraldkwint.nl
3861 VX Nijkerk