Havenstraat 6 - 3861VX Nijkerk
Tel.: 06-53196913
Bel ons!
Japanse tuinen

Hoveniersbedrijf Harald Kwint: specialist in Japanse tuinen

Japanse en Chinese tuinen worden steeds populairder bij particulieren. Niet heel gek, aangezien in de verfijnde Aziatische tuinen prachtige planten staan en er een ontspannen sfeer heerst. Hoveniersbedrijf Harald Kwint is gespecialiseerd in Japanse tuinen en kan al uw dromen realiseren.

Japanse tuinen hebben een bijzonder karakter. Niet alleen zijn ze mooi qua uiterlijk, het zijn ook de perfecte locaties om helemaal tot rust te komen. Ze worden ook wel eens zen-tuinen genoemd, vanwege de rust en ontspanning. Een Japanse tuin past bovendien bij elke woning en is dus altijd een goede investering.

Uw eigen Japanse tuin

Hoveniersbedrijf Harald Kwint transformeert uw eigen tuin in een prachtige Japanse tuin, inclusief kabbelend beekje, een koivijver, mos, de Bonsai en andere Japanse planten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Oosterse tuinen zorgen wij altijd voor het beste resultaat. Natuurlijk houden wij rekening met al uw specifieke wensen en dromen. 

Wilt u meer informatie over de Japanse tuinen van Hoveniersbedrijf Harald Kwint? Neem dan vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-53196913.