Havenstraat 6 - 3861VX Nijkerk
Tel.: 06-53196913
Bel ons!
Koivijvers en filters

Hoveniersbedrijf Harald Kwint legt prachtige koivijvers aan

Hebt u altijd al een koivijver met prachtige koi willen hebben? Met Hoveniersbedrijf Harald Kwint wordt die wens werkelijkheid. Als specialist zorgen wij voor het ontwerp en de aanleg van een koivijver geheel volgens uw wensen.

Wanneer u kiest voor een koivijver van Hoveniersbedrijf Harald Kwint, bent u verzekerd van vele keuzemogelijkheden. Zo kunnen wij zorgen voor een waterval, een bruggetje en nog veel meer. Bovendien kunnen wij voor u zelfs de koi uit Japan importeren. Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

Aanleg én onderhoud

Wanneer u Hoveniersbedrijf Harald Kwint inschakelt, wordt u het hele proces uit handen genomen. Wij bieden namelijk het complete pakket aan: naast het ontwerp en aanleg, zorgen wij ook voor het onderhoud aan de vijver, zoals pompen en filters. Zo kunt u altijd optimaal genieten van uw vijver en hoeft u zich geen zorgen te maken over moeilijk onderhoud. Zelfs het schoonmaken van het filter wordt tot het minimum beperkt door professionele filtersystemen. Uw vijver is bij Hoveniersbedrijf Harald Kwint dus in juiste handen!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier en telefonisch via 06-53196913.