Japanse tuinen

Hoveniersbedrijf Harald Kwint: specialist in Japanse tuinen

Japanse tuinen zijn geweldige verfijnde, Aziatische tuinen met prachtige planten. Het zijn tuinen waarin met veel zorg en aandacht een ontspannen sfeer wordt gecreëerd. Bij Hoveniersbedrijf Harald Kwint zijn we gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van deze betoverende tuinen.

Zen-tuin

Japanse tuinen hebben een bijzonder karakter. Niet alleen zijn ze mooi qua uiterlijk, het zijn ook de perfecte locaties om helemaal tot rust te komen. Ze worden ook wel eens zen-tuinen genoemd, vanwege de rust en ontspanning die een goed aangelegde Japanse tuin uitstraalt. Het is een misvatting dat u voor een Japanse tuin vele m2 nodig heeft, of dat deze niet zou passen bij een nieuwbouw huis. De Japanse tuin is veelzijdig genoeg om bij elk type woning te passen!

Uw eigen Japanse tuin

De aanleg van een Japanse tuin vraagt om meer dan plantenkennis alleen. De Japanse tuin is een tuin waarin tuinarchitectuur en culturele tradities samenkomen. Zijn rust, verrassende lijnen, waterpartijen, Oosterse schoonheid en traditie elementen die thuishoren in uw droomtuin? Hoveniersbedrijf Harald Kwint transformeert uw tuin in een prachtige Japanse tuin, inclusief kabbelend beekje, een koi-vijver, mos, de Bonsai en andere Japanse planten.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Oosterse tuinen bereiken we een geweldig resultaat dat aansluit op uw tuinwensen.