Kunststof schuttingen en tuinplanken

Kunststof schuttingen en tuinplanken

Duofuse® schuttingen en tuinschermen zijn opgebouwd uit pvc en 100% ecologisch gewonnen hout, geplaatst in composietpalen. De composietstroken hebben de structuur van hout, maar bieden het haast onverwoestbare en onderhoudsvrije voordeel van kunststof en aluminium.

Composiet schuttingen

Tuinschermen in houtcomposiet hebben het uiterlijk van hout, zonder het onderhoud. Een tuinafscheiding van composiet is kleurvast, weerbestendig en heeft een lange levensduur. Composiet tuinschermen worden opgebouwd een tand-en-groef plankensysteem. Het toevoegen van een tuindeur of poort is mogelijk.

Duofuse® terrasplanken

Duofuse® terrasplanken zijn een composiet uit houtmeel en PVC. Het is een zeer duurzaam, recyclebaar alternatief voor hardhouten terrasplanken van tropische houtsoorten. De planken zijn antislip en leverbaar in Graphite Black, Stone Grey, Tropical Brown en Wenge Brown. De eerste weken na plaatsing kunnen zeer lichte kleurveranderingen optreden. Dit is de uiteindelijke kleur die de planken hun gehele levensduur zullen behouden. Duofuse® is maatvast en zeer weerbestendig. De planken kunnen zowel zwevend als vast geplaatst worden.

WhatsApp Image 2020-11-18 at 23.24.45