Sierbestrating

Schakel Hoveniersbedrijf Harald Kwint in voor sierbestrating

Sierbestrating siert alleen wanneer het goed is gelegd. En dat omvat meer dan het netjes inleggen van stenen, tegels of natuurstenen alleen. Bestrating is een totaalpakket van zorgen voor de juiste ondergrond tot nadenken over ruimtelijke verdeling. Denkt u na over het laten aanleggen van sierbestrating? Praat dan eens over alle (creatieve) mogelijkheden met de mensen van Hoveniersbedrijf Harald Kwint.

Wij zorgen voor een uitstekend resultaat door de inzet van goede materialen, de juiste technieken en de kennis en ervaring over mogelijkheden. Hier zijn we zo zeker van dat we u minimaal één jaar garantie bieden tegen verzakking van de bestrating.

Kies uw sierbestrating

De mogelijkheden van bestrating door Hoveniersbedrijf Harald Kwint zijn eindeloos: van natuursteen tot klinkers en van een terras tot aan een tuinpad. Levering en leggen is mogelijk van o.a.:

Of het nu om een praktische bestrating gaat of u juist een stijlvol terras wilt laten aanleggen met verschillende soorten siertegels, bij Hoveniersbedrijf Harald Kwint bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat.

 

WhatsApp Image 2020-11-18 at 22.50.07