Waterpartijen en Sproeisystemen

Waterpartijen en sproeisystemen voor uw tuin

Water verrijkt uw tuin. Of het nou gaat om een waterval, een vijver of een borrelsteen, water zorgt voor leven, rust of juist een speels effect. Wij verzorgen van A tot Z de aanleg van vijvers en decoratieve waterpartijen, passend bij de stijl en grootte van de tuin.

Sproeisystemen

Naast decoratieve waterpartijen zijn wij uw hoveniersbedrijf voor de aanleg van moderne sproeisystemen voor beregening van gazon of borders. Met een passende sproei-installatie, eventueel met regencomputer, hoeft u er zelf niet meer aan te denken om uw graszoden of planten water te geven. Met een sproeisysteem zorgt u automatisch voor gezonde, dus mooie begroeiing.

Talloze mogelijkheden

Wij bieden u een zeer ruime keuzemogelijkheid in waterpartijen en sproeisystemen. Of het nou gaat om een waterzuil, beregening, een beekloop of een grote koi-vijver, u mag naast een ruime keus en goed advies rekenen op een perfecte plaatsing of aanleg. Hierop ontvangt u garantie.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een opname en vrijblijvende offerte.