Schuttingen en natuurlijke tuinafscheidingen

Schuttingen en natuurlijke tuinafscheidingen

Wilgen tuinschermen en schuttingen

Zoekt u een natuurlijke tuinafscheiding die op natuurlijke wijze helemaal opgaat in de tuin? Dan zijn wilgen tuinschermen een goede oplossing. U kunt kiezen voor wilgen tuinschermen met een houten of metalen frame, maar ook voor een wilgenschutting waarbij de loten en takken tussen hout zijn gevlochten. Vanwege de natuurlijke uitstraling en onregelmatige vorm van de wilgen heel mooi in een natuurlijk vormgegeven tuin met weelderige begroeiing.

Kokos tuinschermen

De natuurlijke en sterke eigenschappen van kokos zijn al langer bekend. Al alternatief voor houten schuttingen en tuinschermen is kokos vanwege de meer warme uitstaling zeer geschikt. Het materiaal is begroeibaar. Kokos tuinschermen zijn daarmee niet alleen een lust voor het oog, maar kunt u ook laten begroeien door klimplanten.

Natuurlijke, groene tuinafscheidingen

Wanneer u snel van een mooie, dichte tuinafscheiding wilt genieten, adviseer ik de om te kiezen voor de kant en klare hagen van Mobilane. Deze zijn leverbaar met verschillende soorten beplanting zodat er altijd een beplanting is die past bij de tuin en uw smaak. De meeste gebruikte planten voor deze hagen zijn groenblijvers, zoals Hedera helix Woerner of de winterharde vuurdoorn Pyracantha Dart’s Red. De elementen van deze kant en klare tuinafscheidingen zijn 120 breed en leverbaar in verschillende hoogten.

Kiest ook u voor natuurlijke tuinschermen of een groen tuinomheining?

De totale range aan natuurlijke tuinschermen, groene tuinafscheidingen en natuurlijke schuttingen bestaat uit nog veel meer mogelijkheden. Wilt u voor uw tuin kiezen voor een schutting, tuinscherm of groen beplanting als tuinafscheiding? Ik vertel u graag meer over alle mogelijkheden.

Houten terrassen

Houten terrassen en vlonders geven een warme, rustige en natuurlijke sfeer aan de tuin. Wilt u kiezen voor een houten terrassen in uw tuin dan kunnen wij deze realiseren met bankirai vlonderplanken, met komposiet vlonderplanken en met Duofeus terrasplanken.

Bankirai vlonderplanken

Bankirai tuinhout is een harde houtsoort die zeer geschikt is voor het maken van houten terrassen en tuinvlonders. Bankirai vlonderplanken hebben een mooie donkergele tot lichtbruine kleur. De hardheid van het hout zorgt voor stabiliteit en een hoge levensduur tot meer dan 20 jaar.

WhatsApp Image 2020-11-18 at 23.21.38